Надали има някой, който да не познава Агнета Фалтско като част

...
Надали има някой, който да не познава Агнета Фалтско като част
Коментари Харесай

Дори и на 73 Агнета Фалтско от ABBA не се отказва от своята любов - музиката

Надали има някой, който да не познава Агнета Фалтско като част от шведския поп квартет АББА, основан в далечната 1972 година Но с изключение на като член на паметната група, 73-годишната певицата има и свои солови планове - като най-новия ѝ сингъл " Where Do We Go from Here? ". Той се появи единствено преди ден, а премиерата му бе на неотдавна основаната публична страница на изпълнителката в Instagram.
 ABBA, албумът „ ABBA Gold “ и върхът, който сложи в английската ранглиста
ABBA още веднъж сложи връх

И по какъв начин Бени Андершон се пошегува по този мотив

Много почитатели на Агнета не скриха вълнението си. " Толкова съм разчувствуван за това ", показа един, а различен прибави: " Такава прелестна и красива изненада ".

Говорейки за вдъхновенията и новата си музика, самата Фалтско показа пред BBC Radio 2, че " концепцията за всичко това пристигна ненадейно. "

" Обичам музиката ", сподели още певицата в радиопредаването. " Музиката е в сърцето ми и в душата ми от самото начало. Живея и дремя с музика. И се усещам добре по този начин. Никога не се изтощавам от това да се слушам по радиото. Осъзнавам, че към този момент не съм млада и съм доста признателна, че към момента имам гласа си и положителни композитори до себе си. "

Създадена в Стокхолм,  става първият шведски участник, който печели състезанието за ария на Евровизия през 1974 година По случай 50 години от успеха на групата в състезанието, идната година той ще се организира в Малмьо, Швеция.

В отговор на въпроса дали самата група ще направи нещо, с цел да означи събитието, Фалтско съобщи, че " в никакъв случай не се знае нищо за АВВА. Не споделям нищо по този въпрос ".
 ABBA Voyage, ABBA Arena и специфичната концерта зала, основана за виртуалното турне на групата
Фантастичната концертна зала, издигната за АВВА

ABBA Voyage в действителност предлага необикновено преживяване

Въпреки че АВВА от дълго време не съществуват като квартет, те по този начин и не стопират с общите си планове през годините. През 2016 година се събраха още веднъж за концертно турне с цифров аватар, а през ноември 2021 година издадоха първия си албум от 40 години насам - ABBA Voyage.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР